Skip to main content

Els

Wie ben ik ?

Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker en heb zowel individueel als in groep hulp verleend aan mensen. Als grensbewoner was het voor mij makkelijk om in Nederland werk te vinden.

Tot 2020 was ik werkzaam , tot mijn pensioenleeftijd.

Mensen

Individueel had ik gesprekken met mensen over de moeilijkheden in hun dagelijks leven , zowel kleinere als grotere , materieel en mentaal. In groepsverband werkte ik rond de thema's verlies (van bv werk, partner, kind,..) en gaf ik Mindfulness trainingen.

Ik heb geleerd dat je, door samen op pad te gaan, weer je eigen innerlijke kracht kan vinden om het leven opnieuw aan te kunnen en je lot in eigen handen te nemen .

Leren begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken, waarom mensen doen wat ze doen, hoe ze omgaan met zichzelf en anderen en zoeken naar wegen om het anders aan te pakken, je leven mooier en beter te maken. Het blijft boeiend!

Werken voor en met mensen blijft mijn passie. Goed voor jezelf en zodoende ook voor anderen leren zorgen is mijn missie.

Tevreden zijn met wie je bent, je goed in je vel voelen, bij jezelf komen, maakt je een gelukkiger mens!

Daarnaast heb ik een ander pad bewandeld: ik heb opleidingen gedaan van Indische en babymassage, tot natuurvoeding (vegetarisch , macrobiotisch, biologisch) , Mindfulness, Reiki. Ik heb ervaring met Yoga en Pilates.

Mindfulness

Mindful zijn is voor mij een manier van in het leven staan die mij innerlijke rust geeft, mij de kleine en grote dingen in leven meer bewust doet ervaren en waarderen. Het geven van de Mindfulness trainingen is een mogelijkheid om deze manier van leven door te geven : leren meer te genieten van het leven en minder last te hebben van de ook meer onaangename kanten van het leven.

Ik ben dankbaar dat Marina en Wilfried mij de mogelijkheid bieden om in hun prachtige locatie in Hasselt opnieuw van start te gaan!

Natuur

De natuur is een wonderbaarlijke leermeester en genezer voor mij. Wandelen en mediteren in het bos, bij water en in bergen maakt me blij en gelukkig.

Reizen

Reizen is nog een passie van mij, liefst naar eilanden, groene streken en bergen. Maar ook voor rondzwervingen in oude steden, in nauwe stadssteegjes en op een terrasje genieten van een drankje, zit ik op de eerste rij!

Ik woon alleen, op een groen eilandje, samen met mijn poes.
Mijn 4 kinderen zijn uitgevlogen en ik ben de trotse oma van 5 kleinkinderen.